Geen producten (0)

Kaas-ei wrap met champignons

Ingrediënten

Materiaal

  • 2 tortillawraps Amaizin (naturel of extra fiber)
  • 4 champignons (of 2 grote)
  • 2 eieren
  • Kaas
  • 1 el volle melk of room (optioneel)
  • Peper en zout naar smaak
  • Klein scheutje plantaardige olie
  • Koekenpan met anti-aanbaklaag
  • Garde (of vork)
  • Maatbeker of schaaltje
  • Spatel

 

 

Bereiding

  • Snij de champignons in plakjes
  • Klop het ei los, voeg de melk toe en breng op smaak met peper en zout
  • Warm een klein scheutje olie op in de koekenpan
  • Bak de champignons kort op middelhoge stand in de pan, tot ze een beetje bruinig worden
  • Schaaf ondertussen een paar plakken kaas of zet een schaaltje geraspte kaas klaar en leg de wraps klaar om snel te pakken
  • Voeg het losgeklopte ei toe aan de champignons en verdeel over de pan
  • Beleg meteen met een laagje kaas en leg hier direct (voordat het ei gestold is) een wrap op
  • Druk de wrap lichtjes aan zodat het ei aan de wrap stolt en blijft plakken
  • Als het ei helemaal gestold is draai je de wrap om, zodat het ei bovenop ligt
  • Beleg met een laagje kaas en leg de andere wrap hier op
  • Draai het geheel nog eens om als de onderste wrap een beetje bruin geworden is
  • Haal de wrap uit de pan en leg op een plank (of bord) als beide kanten lichtbruin zijn
  • Snij de wrap in 8 gelijke punten

Eet smakelijk!

 


 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.